Slut på semestern

Fyra veckor går fort. På måndag är det dags att återgå till jobbet. Jag hade gärna fortsatt vara ledig ett tag till. Ni ska se att den där gassande sommarhettan lär komma till veckan. Det har varit väldigt mycket svensk sommar under mina semesterveckor. Bikinin har inte använts. Får hoppas på fina och varma helger här framöver.

Vi har varit ganska mycket i stugan under semestern. Vi har ägnat flera timmar åt målning, men nu är nästan allt målat. Det återstår att olja in altanen samt måla dörren till uterummet en gång till. Tyvärr var det rätt så mycket knott i farten när vi målade det vita. Vilket syns.

Nu börjar man ladda upp inför höstens jakt. Det är snart en dryg månad kvar tills fågeljakten startar. Ser fram emot den och höstens jaktprov.

Arvid trotsar det kalla vattnet medan mamman står kvar på land.
Semestern 2019 har inte bjudit på många bad.

Relaterade inlägg