Juliga känslor

Efter en skön tupplur efter att Linus hade åkt till skolan bylsade jag på mig lite varmare kläder och gav mig ut i skogen med hundarna. Det var avkopplande att strosa över frysta myrar, med den friska och kalla luften i ansiktet medan man iakttog hundarna som sökte av markerna framför en. Tyvärr hittade vi inga fåglar på den lilla turen. Men uppiggande var det.

Julen känns avlägsen, men tiden brukar gå fort. Därför har jag nu påbörjat arbetet med årets julkalender. Det här blir 7:e året som jag kör kalendern på nätet. Det är tidskrävande att driva kalendern, men samtidigt är det så kul när man får så mycket respons. När jag sitter och går igenom layout och söker julbilder uppfylls jag av juliga känslor. Det är nästan så att jag kan känna doften av nybakade lussebullar när jag ser bilden på en gigantisk lussebullhög som jag tog för något år sedan.

Relaterade inlägg