Packa, packa, packa…

I kväll packas det återigen för ännu en helg i fjällen. Det känns som om jag inte gör annat än packar ned och packar upp. Den här senaste tiden har varit ganska intensiv med träning och jaktprov, men säsongen är så pass kort så man måste ligga i om man ska ta tillvara på alla träningschanser. Framför allt när man har en unghund.

Trots att vi har flängt en hel del, så har jag ändå mellan varven hittat den där inre friden. Det har kostat en hel del kroppsligt men själsligt har det varit värt det. I bland måste man väga för- och nackdelar mot varandra. Sen är det oerhört viktigt att sätta ner foten på bromsen – att lyssna på kroppens signaler och ge den total återhämtning.


Arkivbild från september 2008.

Hoppas givetvis på lika fint väder i helgen som bilden ovan visar!

Relaterade inlägg

En tanke på “Packa, packa, packa…

Kommentarer är stängda.