Dags att ”bara vara”

Enormt trött efter en intensiv arbetsdag. Men nu väntar över en veckas lång och behövlig ledighet. Jag har känt mig väldigt sliten och tärd den senaste tiden. Har haft nog så mycket på min agenda. Men nu väntar några dagar med ”bara vara”. Skönt!

Nyår firas i stillhet här hemma eftersom Leffe har plogjour och Linus är krasslig. Han hostar och har ont i halsen. Vi hade funderingar på att åka till husvagnen. Men det känns som att vara hemma – är det allra bästa just nu. Det blir god mat, mys och avkoppling. Har tänkt mig ut med hundarna i morgon om vädret inte är allt för jävligt. Men som man brukar säga: ”Det finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder”. 🙂

Här är några bilder från tidigare i veckan:


Scott, 16 veckor, snabb som en vessla.


Fantastisk himmel under en av skidturerna.


Boy är redo för ett träningspass.


Häftigt ljus kring ynglingen.

Ikväll håller Linus på att göra en äppelpaj. Så det blir nog paj till kvällens film.
Önskar er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt 2012!!
/Elin

Relaterade inlägg