Julhelg i fjällen

Hemma igen efter ett mysigt julfirande i fjällvärlden. Helgen har firats tillsammans med pappa, Jorunn, hennes son Gjermund och barnbarnet Aleksander. Det har varit avkopplande och vi har käkat oss mätta och runda på god mat. Det har blivit en hel del skidåkning tillsammans med hundarna och lilleman har fått långa promenader med ”morfar”.

I går var det ett rejält busväder. Snöstorm mellan varven med drivsnö och hård blåst. Sikten var allt annat än bra när vi skulle köra hem på eftermiddagen. På ett ställe var det en stor och hård driva som låg över vägen. Leffe såg den för sent och jag kan lugnt säga att vi hoppade till rejält med passaten när vi åkte över den. Är tacksam att vi höll oss kvar på vägen. 🙂 Länger ner möttes vi av en helt oplogad väg där snödjupet låg mellan 15-20 centimeter och det var sjukt spårigt. *grr*

I dag har vi varit i stan en sväng för att spana in mellandagsrean. Det blev lite i påsarna och mindre i börsen. Jag hittade ett par sköna jeans från G-star samt en fin tunika från Bondelid på MQ. Shoppade även lite andra kläder och Leffe inhandlade två nya fritids/jaktbyxor.
På eftermiddagen har jag varit ute med skidorna. Scott, som sprang lös, pinnade på som en iller efter settrarna som jag hade i selarna. Ihärdig kille det där. 🙂

/Elin

Relaterade inlägg