Förslag på träningsform önskas

Jag försöker finna inspiration och framför allt ork att gräva lite i de dolda utrymmena här hemma. I morgon kommer nämligen den mobila ÅVC till byn, och då är det ju mer än lägligt att kasta lite junk. Jag har små högar lite här och där av sånt som jag har sorterat. Det som ska kastas och det som ska skänkas bort. Att man aldrig kan sluta med sitt hamsterbeteende och spara på allt möjligt som man aldrig någonsin kommer att vare sig behöva eller använda.

I takt med att sommaren närmar sig med stormsteg stiger även den inre stressbarometern något snäpp. Man ser allt som borde göras ute på tomten. Man har flera projekt som man verkligen måste göra klart. I sommar har vi ytterligare ett, som är av det mer akuta slaget, nämligen att dränera om kring huset efter vårens högvatten i källaren. Skitgöra, men som sagt behövligt. 

I sommar har jag även tänkt att vi ska göra klar vår uteplats, som grannen Sune, hjälpte oss att göra i fjol. Det saknas markplattor i den hästskoformade stenuteplatsen. Jag har ett önskemål om att hämta hem flata stenar/hällor från fjällen. Det i sig blir ju ett större projekt. Men det skulle bli så jäkla fint.

Jag har letat runt i huset efter mina inlines som jag inte använt på ett par år. Jag blir lite lätt frustrerad eftersom jag inte hittar dom! Kan jag ha slängt dom eller är det ett tydligt tecken på att vi har allt för rörigt i våra gömmor!!
Jag har  tänkt försöka mig på att åka inlines i sommar.

Jag har problemet att försöka hålla uppe min träning även under sommarhalvåret. Under hösten går jag mycket i skog och fjäll. När snön sen kommer åker skidorna fram och jag gör flera pass i veckan.
Men sen när allt tinar bort så upphör den där kontinuerliga träningen som ger något. Att enbart promenera ger mig ingen ökad puls. Han som gjorde våra hälsoundersökningar på jobbet gav mig rådet att försöka hitta en skonsam träningsform för min skada som gör att min puls ökar och att jag får ut något av den. Jag tror att inlines kan vara något.
Har ni några förslag? Jag kan inte springa eller simma intensivt på grund av nacken.

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Förslag på träningsform önskas

  1. Har du provat crosstrainer? Den är iofs dyr och tar plats men för mig funkar den men jag äger ingen själv. Eller du kanske ville göra någon träning ute? Själv tar jag rejäla powerwalks utan stavar. Varje gång jag tar stavar blossar min inflammation i ryggen upp. Fast jag antar att du redan pw:ar med hundarna… Tänk vad du vill ha ut av sommarträningen, är det att hålla igång kondisen eller vill du ha styrka? Inlines blir nog bra, jag kanske måste gå upp på vindan och söka åt mina!

Kommentarer är stängda.