Första rejäla snöfallet

Det var nästan så att jag blev bländad när jag tittade ut i morse och fick se att det var helt vitt. Vi har haft besök av snön lite grann tidigare i höst, men nu kom det rejält och än har vi kvar lite på gården.

Det kändes bra att jag hade vinterdäck när jag körde ner till stan på förmiddagen för att bunkra upp förråden med hundmat och andra behövligheter.

Nu är det inte många dagar kvar innan familjen utökas med en krabat från grannlandet. Till veckan åker jag till Norge och hämtar hem en liten pointerkille. Ser fram emot det. Ska bli spännande!
/Elin

Relaterade inlägg

3 reaktioner på ”Första rejäla snöfallet

 1. Oj vad ni fick snö! Här la det sig knappt på marken. Kul med hundvalpen! Vi längtar också efter en hund, det lär dröja ett bra tag till, så jag har tid att plugga på lite! Jag har ju aldrig haft någon så jag vet inte hur man gör ens! Tur att maken haft hela livet, tills han träffade mig.. Kram!

 2. Lycka till Elin, med din nya valp. Jag förstår att du längtar, det gör även jag, fast efter en liten settertjej :))
  Ha det bra!
  // Johanna

 3. Men så roligt med en ny familjemedlem!
  Önskar lycka till då med nyförvärvet. Väntar såklart på bilder framöver.

  Sköt om dig
  /Kram Maggan

Kommentarer är stängda.