Vill ha snö

Det är november nu och vi har fortfarande ingen snö. I fjol vid den här tiden åkte jag skidor för fullt. Det känns helt sjukt. Jag är så less på allt det gråa, mörka, blöta och så den lömska halkan längs vägarna. Vill ha snö nu! Så att allt blir ljusare och framför allt renare. Det känns som om man skottar ut sand från huset varje dag.

Dagarna går och lilleman har funnit sig till rätta i sitt nya hem. Boy och han kommer riktigt bra överrens nu. Mellan varven inbjuder Boy till bus och Scott är inte sen att haka på. Det är ju en viss storleksskillnad mellan herrarna så man får gå in och bryta när det går för vilt till. Även katten har förälskat sig i nykomlingen. De smyger på varandra och leker också. Stacie är inte fullt lika kär i ynglingen. Men hon smälter allt mer för var dag som går. Det går bra att ligga och sova bredvid parveln.


Tuff liten krabat som utforskar allt i sin omgivning.
”Här är jag!”.
Mys med Boy. (Dålig bildkvalite pga mobilkamera)

Jag sitter och fnular på lite kalenderfrågor till årets julkalender. Det har blivit en tradition som uppskattas av många. Själv tycker jag det är oerhört roligt, annars skulle jag inte lägga ner all den tid som den kräver. Sugen på att vara med och svara på frågorna när det är dags. Surfa in på: www.elinsite.com/julkalendern
/Elin

Relaterade inlägg

2 reaktioner på ”Vill ha snö

  1. Så flotte bilder og så fin blogg du har:) Skipsfjordhønas C Vilja hilser broren sin:) Vi får holde kontakten.

    1. Tack! Scott hälsar tillbaka! Klart vi måste hålla kontakten. Ska bli kul att se utvecklingen på syskonen.
      Ha det bra
      /Elin

Kommentarer är stängda.