Myslördag

Just nu, i skrivande stund, känner jag ett lugn. En tids stressande över vissa saker har släppt och jag känner mig rätt så avkopplad. Ska snart ta min pannacotta och sätta mig i soffan för att se på tv. Mysa helt enkelt.

I dag har det varit en härlig lördag med kanonväder. Dagen har bland annat bjussat på en stunds trevlig och rolig träning med andra hundvänner inför kommande säsongs utställningar. Kul!
Jag tycker tiden går så otroligt fort. I veckan var det kursstart för hundkursen där jag är en av instruktörerna. Den första träffen med deltagarna kändes både rolig och inspirerande. Det ska bli roligt att följa alla ekipage och deras utveckling.

Nästa vecka pratas det om supervärme även här i norr. Prognoserna har visat kring 20 plussgrader på måndag och tisdag. I love it! Sommarkänslorna pirrar så där härligt skönt i magen.

Nä, nu ska jag inta soffan och käka lite onyttigheter. 🙂

Relaterade inlägg