Sommarsemestern bokad

Någon utlandsresa har jag inte gjort sedan jag var ungdom. Visserligen flänger och far vi kors och tvärs inom landets gränser, främst norrut. Men vi har aldrig varit på någon äkta bad- och solsemester. Men i år, tack vare ett oväntat tillskott i kassan, bär det av till varmare breddgrader. Det känns lite bubblande roligt att ha den här resan att se fram emot till sommaren.


Bild lånad från ving.se.

Eftersom vi inte har för vana att åka på solresor har vi satsat på att få en liten lyxsemester genom att boka lägenhet på ett nybyggt 4+ stjärnigt hotell som blir färdigbyggt nu i år. Ett resort-hotell på Side i Turkiet med spa, 6 pooler, massor med aktiviteter och framför allt satsar de på tonåringar med roliga saker att göra och utrymmen att umgås på.
Ska bli så kul!
/Elin

Relaterade inlägg

En tanke på “Sommarsemestern bokad

  1. Vi var för första gången med barnen på sol och badresa hösten 2010. Barnen tyckte det var så roligt, så vi har också bokat en resa i maj. Lika härligt som en vecka i fjälls 🙂

Kommentarer är stängda.