Tiden rusar iväg

Känner mig ganska trött och mör. Det har varit en händelserik och rolig inledning på veckan. Har flängt omkring och varit på jobbet. I går åkte jag och en kollega en dagstur till Stockholm för att vara med på en kurs/föreläsning/genomgång. Rättare sagt var vi på Arlanda i deras konferenslokaler. Morgonen började med en stor frukostbuffé. Det var ett kul avbrott att byta miljö, synd bara att det inte var en flerdagars-tur så att man hade kunnat göra lite annat också.

I morgon är jag ledig och ska sova! Så känns det i allafall just nu. Sen blir det lite hundträning och senare på kvällen beger jag mig iväg mot Luleå för hundkursen.

Ute blir det mer och mer sommar för varje dag som går. Jag ska börja påta lite i trädgårdslandet. Ska sätta lite grönsaker och blommor. Uteplatsen, som vi gjorde i fjol av sten, ska vi grejja vidare med. Har tänkt fixa skiffer istället för markplattor inuti ”hästskon”. Blir nog fint. Är lite sugen på en gammal hederlig hängmatta mellan intilliggande björkar. Skönt att ligga och slappa mellan varven.

Visst går tiden sjukt fort nu! Det är inte länge kvar innan det är examen. I år kommer det att kännas vemodigt här i byn när det är skolans absolut sista examen. Sen stänger skolan som har funnits här i alla tider. Det kommer nog att bli en speciell känsla i kyrkan, det är jag övertygad om. Samtidigt påminns man om hur fort åren går. Linus, som i sommar fyller 13 år, går ut sexan för att till hösten börja på högstadiet. Hallå! Var tog åren vägen?!

Relaterade inlägg