Swisch – så var vårvintern över

Herregud! Det är inte så att man skryta med att inläggen duggar tätt här.

1 juni. Snart sommar.

Jag blickar tillbaka till en fantastisk vårvinter med många fina lediga stunder i fjällvärlden med nära och kära. Skidåkning, jakt, skoter, fiske, korvgrillning, glaciärbesök, bastubad med fjällutsikt, slädhundsturer, träning och massor mer. Våra helger har varit fyllda av roliga och minnesvärda saker.

Som alltid känns det vemodigt att koppla loss husvagnen från förgården för färd ner mot kusten. Men jag ser fram emot en sommar med fyra veckors semester. En stor del av ledigheten kommer nog att spenderas i stugan. Bara vara och slåss med myggen! 🙂

I söndags var vi på SNFK:s hundutställning. Ställde ingen av våra egna hundar. Scott är redan champion sedan tidigare, så det känns inte nödvändigt att ställa honom. Men jag handlade fyra hundar och fick springa ett gäng varv i ringen. Solen gassade och bondbrännan var ett faktum. Men det var roligt. Ännu roligare blir det när det går bra. En blev BIR, en blev BIR-valp och två fick very good. Så kul för deras ägare.

Måndag kväll sprang jag Vårruset med rejält stumma ben tillsammans med min kollega Mari. Jättetrevligt. Skön känsla att springa i ett försommarvarmt Luleå med många som hejade på runt banan.

Det blir ett kort inlägg. Men ett livstecken i alla fall.

Relaterade inlägg