Vårt så kallade renstängsel

hus
I maj köpte vi vårt hus i Böle. Ett Älvsbyhus, 7 rum och kök, från sent 70-tal, även kallad renstängsel. 🙂 Fast så värst kallt och dragigt är det inte. Lite grann kanske, men det mesta kommer från de tre tunna altandörrarna som vi kommer att byta ut här framöver.

huset

Vi har inte hunnit göra så mycket i huset. Vi fick tillgång till huset i maj och i början av juni föddes Arvid, så vi hann bara i princip få in sakerna. Det är dock inte i behov av någon större renovering. Både kök och ett av badrummen totalrenoverades 2009. Hyfsat nya vitvaror (kyl från 2012) och förra ägarna installerade bergvärme och konverterade om alla element (guld värt). Men som alltid vill man sätta sin egen prägel på rummen och måla samt fixa med tapeter. Och det har vi nu börjat med efter att ha bott in oss ett par månader.

Linus rum fixade jag innan jul. Där var det röda tapeter med blommor på två väggar. Nu är det svart/silver-randigt.
linus_rum
I somras målade vi förrådsutbyggnaden på baksidan.
utbygg

Och vi byggde till ett litet vedskjul samt hundgård på ena kortsidan.

ved