My är ingen My

Gott nytt år alla!

I dag är det första dagen på min lediga vecka. Den kommer att spenderas mestadels inomhus eftersom det är lite busväder ute. Ska försöka finna kraft och ork att fortsätta röja i skrymslen och vrår. Snötäcket växer sig allt större ute och enligt väderprognosen ska det komma enormt mycket snö den här veckan.


Snötäcket på fönsterbläcket växer sig allt större i köksfönstret.

Lilla My – vår svarta huligan till katt – är ingen Lilla My. Hon har fått två rejäla kulor, så nu har vi återigen en hona som visar sig vara en hane. För flera år sedan var det Molly som blev Sigge. Så nu är frågan vad vi ska kalla katten. 🙂

I går tog jag tjuren vid hornen och omformaterade min bärbara dator som har krånglat en längre tid. Det är något som jag verkligen inte tycker om att göra eftersom man måste tömma och spara material, installera om mängder med program och mitt i all röra brukar man alltid tappa bort något användarnamn eller annat som ska sparas.
Men nu är det gjort och datorn blev lite piggare.

Tänk om man kunde omformatera sig själv och bli piggare. Jag kan inte minnas hur det känns att få vakna upp utvilad och känna sig fräsch. Varenda jäkla morgon, när man slår upp ögonen, fylls man av känslan att man är överkörd och värken hälsar en välkommen till en ny dag.
/Elin