Kortare hår

Det blev en rejäl förändring på håret i dag. Håret kortades av rejält och klipptes upp i nacken. Grymt skönt och framför allt lätt blev det. Det blev en blandning mellan busigt/rockigt rufs baktill, med längre plattare partier som följer haklinjen. Sned och tunnar lugg. I like it a lot! Nu återstår det att se om man får till frisyren efter att man tvättat håret. Jag har ju ett hår som gärna lever ett eget liv. Kan lova att det blev en rejäl hög runt frisörstolen.


Här är en bild som jag tog på mig själv när jag satt och väntade hos tandläkaren.
Dålig kvalité, men den ger ett hum om hur håret ser ut från sidan.

För några dagar sedan var det dags för årets julkorts-fotning. Jag hade arrangerat runt hundarna med paket och en tänd ljuslykta. Men den lille parveln, som nu är 15 veckor, var allt annat än sugen på att sitta still. Efter mycket om och men drog jag på mig tomteluvan och tog plats framför kameran. Trots att vi bökat rejält, ser hundarna ändå rätt layback och avslappnade ut.

Så här är årets julkort från oss:

/Elin

Relaterade inlägg