Semestern är igång

IMG_7988[1]

Då har man fem veckor semester framför sig. Första sommaren som jag har så lång semester. Känns både skönt och lite småkonstigt. Men givetvis kommer jag även vara lite ledig i höst också. Man måste ju få någon jaktvecka till fjälls 🙂

Det lär ta sin tid innan man kommer ner helt i varv och jag tror nog inte att jag kan släppa jobbet helt och hållet i tanken. Svårt att koppla bort det helt. Men jag jobbar på det.

IMG_7982[1]

Även den här helgen har vi varit i husvagnen i Kvarnträsk. Midsommarafton firades med nära och kära.

IMG_7983[1]

Jag gjorde, för första gången, en pavlova-tårta med rabarbercurd och jordgubbar. Blev riktigt god.

Arvid reagerar kraftig på myggbetten. Han får stora bulor och blir ganska påverkad en stund efter en riktigt myggattack. Hoppas att han blir tåligare med tiden. Det brukar ju kunna vara så.
IMG_7991[1]

Arvid hittade solkrämen och passade på att smörja in sig lite när föräldrarna hade fokus på annat. 🙂

solkräm

En tur i trollskogen.

IMG_7987[1]

I söndags hälsade vi på 11 söta briardvalpar. Skönast är ändå Gunnar. Den fullstora hanen på gården. Gillar honom skarpt.

valp

Det blev en båttur också. Arvid och pappa tog en tur på sjön.

båt 2

båt 1

hängmatta

Avkopplande helg

image

Helgen har tillbringats i husvagnen i Kvarnträsk. En helg utan något inplanerat. Det har varit en avkopplande helg då man tagit dagen som den kommit. Behövligt efter en längre tid med mycket på schemat.

image

Arvid stornjöt av att få åka båt i full fart på sjön.

image

Lite fiske blev det också. Gissa om Johan blev mallig när han, efter fyra kast, drog upp en fin abborre. Han som aldrig brukar fiska. 🙂

image

Uppfylldes av en känsla av välbehag när jag satt på bryggan och njöt av kvällssolen. Lyckoruset bubblade, vardagen i all sin enkelhet. Livet är bra härligt. Jag har världens finaste människor i min närhet. Familj och vänner.

Nytt efternamn

10015169_10152943529832151_5597218816726612172_n

I lördags, på nationaldagen, gifte vi oss och numera heter jag Backlund. Det kommer att ta sin tid innan jag har lärt mig att både säga och skriva ett annat efternamn efter att ha hetat samma sak i nästan 37 år. 🙂

Vi fick en fin och minnesvärd dag tillsammans med nära och kära i Kvarnträsk. Lite synd att det regnade men vi hade hyrt ett partytält som vi höll till i – så det gick bra ändå. Fast kallt blev det mot kvällen.

Tack till alla som var med och gjorde vår dag så fin. Särskilt tack till alla som på ett eller annat sätt hjälpte till oss.