Snöigt!

Jag var rejält trött i morse när jag skulle gå ut med hundarna. På fötterna hade jag foppatofflorna och när jag öppnade ytterdörren virvlade snöyran rakt i ansiktet. Shit! Vad det hade snöat under natten och vad det snöade och stormade! Cirka 1 dm snö, om inte mer har vi nu ute.

Det var inte kul att köra till jobbet. Jag hade gärna fått en mjukstart på vinterkörningen. Man blir ju alltid lika ”överraskad” varje år när snön kommer. Man tycks aldrig kunna förbereda sig. Leffe fick bråttom i morse – han hade nämligen bara sommardäck, så han var tvungen att i all hast lägga om till vinterdäck.


Massvis med snö har vi fått! Och mer lär det bli.

Stackars Linus fick stå ute vid vägen i snöstormen och vänta på bussen. Varje torsdag åker dom buss till Sjulnäs för att läsa språk. Bussen brukar svischa förbi här vid kvart i åtta-snåret. Jag ringde till Linus och påminde han om att han skulle gå ut till vägen när klockan var tjugo i. Vilket han gjorde.
Nu när jag kom hem från jobbet får jag höra att han hade fått stå och vänta en halvtimme där ute eftersom bussen var grymt försenad på grund av ovädret. Det kan man ju förstå – men, det är ju inte så kul.

I kväll blir det att tända en massa mysljus och krypa ner under filten i soffan!

Relaterade inlägg

En tanke på “Snöigt!

  1. Så mycket snö! Det är verkligen skillnad på kusten och inlandet. Vi hade också sommardäck på ena bilen så jag halkade omkring som en hal ål på väg till jobbet. Lite läskigt var det, men det gick ju bra iallafall.

    Ha en bra helg och tänd många ljus, det höjer mysfaktorn!

Kommentarer är stängda.