Laddat batterierna


Den här helgen har vi spenderat i husvagnen i fjällen. Det har varit en lugn och avkopplande helg. Vi har letat och hittat en hel del fina stenar till vår uteplats. Så innan den här sommaren är slut hoppas jag att den ska bli helt klar.

I går var det en fin kväll där vattnet låg spegelblankt. Jag tog fiskespöet och gick i väg för att fiska. Ställde mig på en sten en bit ut i vattnet. Efter några kast infann sig en skön känsla av ro och lugn. Det var bara jag och naturen. Myggen inade omkring, lämlarna prasslade i skogkanten bakom mig och en tärna djupdök intill mig för att ta fisk. Batteriladdning de lux!

Mina tankar går till de drabbade i Norge. Till alla anhöriga, skadade och överlevande som för alltid är ärrade av det hemska som har skett. Frågan varför snurrar hos många och man förstår inte hur gärningsmannen är funtad. De talar om 21 år i fängelse för mannen. Det är ett hån mot de drabbade! Nä, ett år per person som han har avrättat – det är mer rimligt.
(Bilden är googlad)

/Elin

Relaterade inlägg