Hösten är här


Arkivbild.

Så är den äntligen här – hösten! Trots att alla hävdar att det är ”sensommar”. Till er säger jag bara. Kolla på löven på björkarna, de har börjat ändra färg och spana in var vi befinner oss i kalendern. Nästa vecka startar fågeljakten. Som jag längtar!


Längtar efter de färgsprakande höstfärgerna i fjällvärlden. Arkivbild med Stacie.

Även höstens provsäsong har startat. Men jag väntar ett tag med att starta unghunden. Han är inte klar ännu. Det har inte blivit så mycket träning, som det borde ha blivit, under sommaren på grund av flytt. Men nu kör jag hårt i höst, så får vi se om jag får honom dit jag vill så att han kan komma till start under hösten. Annars kör vi hårt till våren.


Underbar fjällvärld  – snart går jag där!

/Elin

Relaterade inlägg

En tanke på “Hösten är här

  1. Ja du, man börjar längta till fjällen av din vackra bilder 🙂 Evigheters evigheter sen man var dit :/

Kommentarer är stängda.