Älgmöte

Det var bara några meter ifrån att jag krockade med en älg, som korsade mitt spår i skogen, i dag. Jag kom med full karriär med settrarna framför skidorna och helt plötsligt hoppar älgen över spåret. Shit pommes frites – så överraskad både jag och hundarna blev. Men samtidigt är det mysigt att stöta på naturens olika djur när man färdas i skog och mark. Det är charmen med att bo som man bor.

Julruschen, stressen och allt runt omkring håller sakta men säkert på att hamna på en mer harmonisk nivå. Det känns betydligt bättre i kropp och själ. Jag ser fram emot min lediga vecka efter nyår. Så skönt – så behövligt.

I morgon bär det av till stan för att besöka frisören samt tandläkaren. Jag tror det blir ett annorlunda klipp den här gången. Något busigt och lite halvgalet kanske. Vi får se.
/Elin

Relaterade inlägg

En tanke på “Älgmöte

  1. Låter härligt, även om jag känner mig ganska liten när jag möter en älg ute i skogen! Själv satt jag på trappen och såg en kalv springa förbi idag. God jul från en trogen läsare!

Kommentarer är stängda.