Tärd

Känner mig mör, trött och tärd av värken i kväll. Det har varit en lång lördag med redaktionskonferens på jobbet, film-maraton i soffan och nu lite mys med tända ljus innan det är dags att sova. Leffe har åkt mot stan för att hämta hem Linus och klasskompisen som har varit på grillfest med klassen. Man märker att tonårslivet har börjat.

Det kändes lite småsurt att behöva åka iväg i morse när det för ovanlighetens skull var en fin höstdag med blå himmel och sol. Jag hoppas att morgondagen bjuder på samma väder så vi får ge oss ut på lite skogsjakt. Det känns som om hela den här hösten har regnat bort. Tyvärr. De dagar då naturen har gnistrat och bjudit på sitt allra bästa väder är väldigt lätträknade. Jag tror det bidrar mycket till att man känner sig extra trött.

Jag skulle behöva en jäkla stor energiboost just nu!
/Elin

Relaterade inlägg