Betala och se glad ut

Jag är, precis som alla andra, less på kylan. Jag känner mig även grymt less på all rapportering överallt om ”extrem kyla” och liknande. Det känns inte som om det är något väldigt unikt att vi har kallt, inte här uppe i alla fall. Jag vet inte, kanske är jag från en annan planet eller något. Men som sagt var så är jag, trots mina tvivel på att det handlar om extremkyla, less på att ha det kallt. Jag längtar enormt mycket efter vårvintern med sina härliga solstinna dagar.


Bild från en träningsdag på fjället, april 2010.

Leffe ringde tidigare och meddelade vad de hade kommit fram till på verkstaden. Det visade sig att ytterligare en sak hade gått sönder i motorn. Så slutsumman för reperationerna hamnar strax under 5 000. Gahh! Det känns som om man hade kunnat lägga dom pengarna på något trevligare, men vi är ju i behov av bilen, så det är bara att betala och se glad ut.

Relaterade inlägg