Intensiv kurshelg

Eftersom det är lov för Linus innebär det sköna sovmorgnar den här veckan de dagar jag själv är ledig. Känns inte alls helt fel. 🙂

I helgen har jag varit på första delen i en instruktörsutbildning med Mattias Westerlund, Hundskolan Vision. Det var tre långa och intensiva men väldigt lärorika dagar. Vi var sju personer från fågelhundsklubben som gick kursen. Helgen har innehållit en hel del teori varvat med praktiska övningar, trevliga pratstunder och många nya aha-upplevelser. Vi bodde i Laisvallby i Björnstugan som gulliga Lisa driver med sin man. Snacka om att man har känt sig bortskämd när man fått maten framdukat och serverad varje måltid. Det var riktigt mysigt att vakna och höra ljudet från köket där Lisa höll på att göra i ordning vår frukost. En stor frukostbuffe varje morgon med nymixad smoothie. Yummie!

Lisa är en väldigt kreativ och servicemindad tjej som hade gjort flera olika egenkomponerade produkter med hjälp av saker från naturen tillsammans med sin man som är fransman. Bland annat hade hon tagit fram en mineraldryck gjord på björksav, granskottssirap som var god att ha på sallader men som även fungerade mot hosta och heshet. Jägarsaltet som var gjort av salt från en fransk saltgruva, kråkbär och lingon var riktigt gott att ha till maten.


Jag köpte med mig jägarsalt och sirap hem.

Jag var rejält slut i huvudet på söndagkväll efter all teori men samtidigt grymt laddad för kommande utmaningar och det slutliga steget i utbildningen som kommer att äga rum i februari.


Blivande instruktörer på väg till morgonens övningar.


Söndagmorgon kändes som en härlig marsdag med sol och några minusgrader.

Relaterade inlägg