6 juli

Regnet vräker ner. Det känns som höst. Kallt, blött och mörkt.
Semestern fortskrider. Jag hade hoppats på lite bättre väder. Men man får göra annat än lapa sol. Som att bara vara och njuta av lite kvalitetstid med familjen.

I går blev det bokläsning, lek och bullbak. I förrgår var det lite bättre väder så då vågade vi oss iväg och bada. Lite kallt tyckte mamman, men inte sönerna. 🙂 Efteråt åkte vi förbi biblioteket där Arvid fick stifta lite närmare bekantskap med Mamma mu. Eller ”Mamma mumin” som han väljer att kalla henne.

På fredag fyller Linus 18. Det är inte klokt! Lillkillen är inte längre så liten. 🙂

Vi har varit en del i stugan där vi håller på med projektet att bygga en bastu. Det återstår inte så mycket, så vi hoppas så klart på att kunna inviga den innan semestern tar slut. 🙂 Det blir grymt bra. Gissar att vi kommer att spendera många timmar där. Bastudelen har ett fönster så att man kan blicka ut över sjön. Dessutom är det en tvättdel och en större relaxdel. Utanför blir det en altan. Vi har även placerat vår timrade eldstad framför den. Blir toppen!

insta 1

insta2

I går fångade jag Arvid på film när han körde ett lydnadspass med Rebeckas hund Astrid. Det märks att han snappat upp en del från oss. 🙂 Kul att se. Ännu roligare att se att Astrid lydde honom hela tiden. 🙂

Se filmen här när Arvid kör apport med Astrid

Relaterade inlägg