En slags summering

Det har varit intensivt den senaste tiden på många sätt och vis. Hälsan har inte varit på topp på grund av personliga skäl, men det håller sakta på att vända åt rätt håll. Jag har under våren rasat 9 kilo i vikt och väger nu som jag gjorde när jag var ungdom, vilket inte är okej. Dessutom har jag har haft problem med magen. Allt från magkatarr till laktosproblem som jag har medicinerats för.


Några ur avancerad-gruppen kör slalom. Mats och Jacksson i täten.

I söndags avslutade vi kurserna som vi har hållit i fågelhundsklubben. Vilken rolig kurstid vi har haft. Alla ekipage har gjort stora framsteg vilket gör en både glad och stolt som instruktör.


Scott och jag inväntar att domaren ska bli färdig med att få igång sitt högtalarsystem, så att vi kan börja springa.

19 maj var det dags för Scott att göra sin debut i utställningsringen på SNFK:s utställning. Det blev en lyckad debut. Killen skötte sig exemplarisk och fick fin kritik. Han blev bästa hanvalp med HP och slutade sedan som BIM-valp för domare Leni Finne.


Synkade i stegen. 🙂


Jag och Lexi i ringen.

I början av juni åkte jag till Luleå och hjälpte Tina att handla ett gäng gordon setter på SGSK:s utställning. Det var kul. Jag ställde 4 hundar och 3 av dem fick jag CK med. 🙂 Den ena killen, Elvis, vann sin klass och blev sedan BH-2. Det var roligt att lämna över honom till sin ägare sen.


Så här glada blev vi, jag och Elvis, efter att vi hade placerat oss som BH-2. Glatt samspråk mellan killen och handlern.

Den senaste tiden har regnet i stort sett oupphörligt vräkt ned. Jag är så less så det är inte sant. Några sommarkänslor finns inte. Jag hoppas att solen kommer fram till i morgon, då Linus går ut sjuan. Herregud, var tar åren vägen. Snart fyller bästsonen 14 år. Åren går!

/Elin

Relaterade inlägg