Jobbigt tandläkarbesök

Huga, vilken dag. I morse hade jag tid hos tandläkaren. Jag gillar inte borrar överhuvudtaget. Valde bedövning. Den första sprutan tog inte. Det gjorde ont som f-n när de borrade. Andra sprutan lindrade något – men det tog ändå fruktansvärt ont. Den tredje sprutan gjorde att jag kunde stå ut men det gjorde ändå ont mellan varven. Efter att hålet var lagat skulle jag gå ut till väntrummet i väntan på att få tandsten hos hyginisten. Jag kände mig helt svimfärdig av alla sprutor. Och först då slog bedövningen till på allvar och jag förvandlades till en boxare som åkt på rejält med stryk samt sluddrade likt en som festat non-stop i flera veckor. Tungan kändes lika stor som en blåvals.

Hos hyginisten gick det bra. Det ilade i vanlig ordning när de tog tandsten. Efter besöket åkte jag till Luleå för att ordna med lite bankaffärer som inte gick att fixa i Piteå. Efter att jag irrat på för att hitta parkeringsplats strosade jag på stan en stund innan jag återfick talet helt och kunde gå in på banken.

Jag gjorde några fynd på Stadium outlet. Bland annat ett träningslinne och ett par Nike 3/4-tights.
Efter FEM timmar släppte bedövningen. Tror aldrig den har suttit i så länge någon gång tidigare.

Väl hemma har det blivit en skidtur med alla hundarna så att de fick motionera av sig lite energi.
Hämtade ut Scott’s stamtavla idag, som kommit med posten, från SKK. Nu är han registrerad i Sverige. Känns bra!
/Elin

Relaterade inlägg