Tidig tomte

Linus är väldigt kreativ av sig. I bland är han som McGyver och kan uppfinna allt möjligt av minsta lilla grej. I dag har han med hjälp av två metallstänger och lite rekvisita från förråden i huset skapat en tomte som sitter på en pall. Så nu har vi inte bara tjuvätit lussebullar för tidigt. Självaste tomten är också på tok för tidig.. 🙂 Men tomten blev lite charmig, så han får nog bo kvar i huset fram tills julen är över. Möjligen får han husera på Linus rum fram tills julen stökas fram. 😉


Linus egendesignade tomte. 🙂

I dag har jag varit en sväng till Finnliden med Boy. Kicki hjälpte mig och tog lite nya bilder på honom. De finns på hans sida under länken ”Hundarna”. I eftermiddag tog jag och Leffe med oss hundarna ut i skogen en sväng. Under ett av Stacies sök inne i den täta skogen hann vi inte vara med på hennes fågeltagning. Jag vet inte om fågel gick upp innan hon kom fram eller om hon stötte den – men den lät stor på ljudet i allafall. 🙂 Boy kom inte för någon fågel, tyvärr.